διαμερισματα στην Σκιάθο

Τα πλήρως ανακαινισμένα "Διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων" (44 μ2) μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση 4 επισκέπτες. Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι , ένα υπνοδωμάτιο με 2 μονά , χώρος κουζίνας και λουτρό. Οι μεγάλες βεράντες με θέα στον κήπο του ξενοδοχείου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες.  Τα ανατομικά στρώματα της coco-mat καθώς και η δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού (μαλακού – σκληρού) της ίδιας εταιρείας εξασφαλίζουν έναν υπέροχο ύπνο.

γκαρσονιερες στην Σκιαθο

Τα "Standard Studios" είναι δίκλινα διαμερίσματα (24 μ2) με βεράντα στο ισόγειο.  Είναι σχεδιασμένα ώστε να δημιουργούν αίσθημα άνεσης και οικειότητας.  Εχουν θέα στον κήπο.  Μπορούν να φιλοξενήσουν 2 άτομα σε 2 μονά κρεβάτια.  Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης κρεβατιού όπου μπορεί να φιλοξενηθεί ένα παιδί μέχρι 12 ετών.  Τα ανατομικά στρώματα της coco-mat καθώς και η δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού (μαλακού – σκληρού) της ίδιας εταιρείας εξασφαλίζουν έναν υπέροχο ύπνο.

διαμερισματα και σουιτες στην Σκιάθο

Oι "Junior Suites" (40 μ2) αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα καθιστικό οπού μπορούν να φιλοξενηθούν 2 άτομα.  Ο  σχεδιασμός και ο φωτισμός δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.  Υπάρχει λουτρό και κουζίνα.  Το μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο και στην πισίνα  του ξενοδοχείου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες.  Τα ανατομικά στρώματα της coco-mat καθώς και η δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού (μαλακού – σκληρού) της ίδιας εταιρείας εξασφαλίζουν έναν υπέροχο ύπνο.

Superior γκαρσονιερες στην Σκιαθο

Τα Superior studios (24 μ2) με μπαλκόνι ανακαινίστηκαν πλήρως από το 2015 μέχρι το 2018.  Ο σχεδιασμός και τα απαλά χρώματα προσθέτουν μια φρέσκια και μοντέρνα πινελιά.  Εχουν θέα τη θάλασσα ή τον κήπο και την πισίνα. Μπορούν να φιλοξενήσουν 2 άτομα σε 2 μονά ή σε ένα διπλό King size (180*200) κρεβάτι.  Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης κρεβατιού όπου μπορεί να φιλοξενηθεί ένα παιδί μέχρι 12 ετών.  Τα ανατομικά στρώματα της coco-mat καθώς και η δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού (μαλακού – σκληρού) της ίδιας εταιρείας εξασφαλίζουν έναν υπέροχο ύπνο.

ΑΜΕΑ στην Σκιαθο

Το Superior studio για ΑΜΕΑ (24 μ2) βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου και ανακαινίστηκε πλήρως το 2018.  Ο σχεδιασμός και τα απαλά χρώματα προσθέτουν μια φρέσκια και μοντέρνα πινελιά.  Απο την βεράντα έχει θέα στον κήπο και την πισίνα.  Μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα σε 2 μονά που μετατρέπονται με την προσθήκη ανοστρώματος σε ένα διπλό King size (180*200) κρεβάτι.  Τα ανατομικά στρώματα της coco-mat καθώς και η δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού (μαλακού – σκληρού) της ίδιας εταιρείας εξασφαλίζουν έναν υπέροχο ύπνο.